Ga direct naar de inhoud.

  • Theorie in praktijk
Deel deze pagina op:

Training en Coaching

De ontwikkelingen in de financiële branche gaan snel. Het opdoen en actualiseren van kennis is dus noodzakelijk. Frans van Munnen geeft workshops en trainingen aan professionele financiële dienstverleners. Hij hanteert een praktijkgerichte aanpak. Deze functionele benadering resulteert in hoge kwaliteit en slagingspercentages.

Permanente Educatie
Permanente educatie is voor veel cursisten een verplichting. Frans vertaalt de theorie naar de praktijk, zodat de soms wat droge lesstof voor de cursisten gaat ‘leven’ en je echt wat aan de training hebt.

Permanent vakbekwaam (Wft)
De Permanente Educatie Wft dient u periodiek te volgen om uw diploma zijn waarde te laten behouden. De eisen die het Wft vakbekwaamheidsstelsel met zich meebrengt heeft gevolgen voor alle klantmedewerkers in de financiële dienstverlening. Wilt u weten wat dit voor u betekent? Neem dan contact op.

Permanente Educatie EFA
Met de permanente Educatie EFA blijft u als Erkend Financieel Adviseur altijd up to date en voldoet u aan het nieuwe keurmerk EFA. 

Incompany Training
Alle opleidingen kunnen ook incompany worden gegeven. In overleg kan de opzet, inhoud en uitvoering van deze opleidingen worden aangepast aan uw specifieke wensen. Voor incompany-trainingen hanteren we speciale tarieven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor incompany trainingen? Neem gerust vrijblijvend contact met op met Frans van Munnen.

Privacy
Privacy is belangrijk voor ons. Wij houden ons in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Dat hebben we altijd al gedaan. Vanwege de nieuwe privacy-wetgeving hebben we onze privacyvoorwaarden bijgewerkt. In onze privacyverklaring wordt uitgelegd welke persoonlijke gegevens wij van u verzamelen en hoe wij die gegevens gebruiken.

Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden

  • “Vakkundig en meteen toepasbaar in de dagelijkse praktijk”

wilt u meer weten over training en coaching?

Neem dan contact op met Frans van Munnen CFP® BPLA
070 - 354 87 79

Frans van Munnen CFP<sup>®</sup> BPLA

Frans van Munnen CFP® BPLA

- Pensioen advies
- Estate Planning
- Training en Coaching
- Gecertificeerd financieel planner
- Bachelor in Pensions and Life Assurance

pluijmadvies.nl

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

070 - 354 87 79
info@pluijmadvies.nl

Volg ons op:

Kunnen wij u helpen?

×

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag: