Ga direct naar de inhoud.

 • Reken niet op uw pensioen, Maar bereken het!
Deel deze pagina op:

Pensioen

Pensioen is kiezen

Gaat u binnenkort, over 5 jaar of nog veel later met pensioen? Wees u ervan bewust dat uw inkomenssituatie na uw pensionering flink kan veranderen. Daarom is het van belang om keuzes te maken. Wat wilt u (nog) bereiken of doen voordat u met pensioen gaat? Wat is uw leefstijl nu en wilt u die na uw pensioen behouden? Hoe is uw financiële positie nu en bent u financieel klaar voor later? Het gaat erom dat u kiest voor de kwaliteit van leven die bij u past. 


Advies op maat

Als u wilt weten wat de gevolgen zijn van uw pensioenafspraken en veranderende wetgeving en plannen wilt maken voor de toekomst, dan helpen we u daar graag bij.

Extra aandacht

Situaties waarin extra aandacht voor pensioen nodig is:

 • Wisselen van werkgever
 • Echtscheiding
 • Langdurig verblijf in het buitenland
 • Ontslag
 • Beginnen met een eigen bedrijf
 • Eerder willen stoppen met werken.

Onze werkwijze

Wij maken op basis van uw gegevens een analyse van uw individuele pensioensituatie. We praten met elkaar over uw toekomstplannen en maken vervolgens een advies, waarbij we streven naar de optimale balans tussen uw wensen en uw mogelijkheden.

Wij kunnen u ook helpen bij de inkoop van pensioenproducten. Wij kunnen offertes opvragen en beoordelen. En u wijzen op voor- en nadelen. Wij hebben geen enkele binding met aanbieders en zijn dus onafhankelijk en objectief.

 • “Ik ging scheiden en moest opeens over mijn pensioen nadenken”

  Ans van den Bosch

  Ans is 48 jaar en heeft onlangs haar zilveren bruiloft gevierd. Kort daarna vertelde haar partner dat hij wilde scheiden. De wereld van Ans stortte in en het zal nog een tijd duren voor ze deze klap emotioneel heeft verwerkt. Inmiddels moeten er wel praktische zaken geregeld worden.
  ‘Hoewel mijn hoofd er niet naar stond, besefte ik dat ik de zaken goed moest regelen. Ook financieel. En daarbij kwam ook het pensioen aan de orde. Ik werk al meer dan 25 jaar in de thuiszorg. Vanaf mijn 25e heb ik pensioen opgebouwd. Maar met een deeltijdbaan is dat niet heel veel. Omdat ik sterk wil staan in de onderhandelingen, wilde ik zelf inzicht hebben in de financiële mogelijkheden en de consequenties. Via Vooruitkijken.nl kwam ik terecht bij PluijmAdvies. Ik weet nu hoe ik mijn pensioen geregeld wil hebben’.

Wilt u advies over uw pensioen?

Neem dan contact op met Björn de Haan RLP of Frans van Munnen CFP® BPLA
070 - 354 87 79

Björn de Haan RLP

Björn de Haan RLP

- Gecertificeerd Life Planner
- Bachelor in Pensions and Life Assurance
- Erkend Hypotheekadviseur
- Verzekeringen
- Pensioenadvies
- Life style planning

Frans van Munnen CFP<sup>®</sup> BPLA

Frans van Munnen CFP® BPLA

- Pensioen advies
- Estate Planning
- Training en Coaching
- Gecertificeerd financieel planner
- Bachelor in Pensions and Life Assurance

pluijmadvies.nl

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

070 - 354 87 79
info@pluijmadvies.nl

Volg ons op:

Kunnen wij u helpen?

×

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag: