Ga direct naar de inhoud.

  • Verzeker alleen wat nodig is
Deel deze pagina op:

verzekeren

Heeft u een vraag over een leven-, schade, - reis of zorgverzekering of over een totaalpakket? Wilt u een nieuwe verzekering afsluiten of een wijziging doorgeven? Of wilt u een schade melden? Bel ons gerust.

Verzeker alleen wat nodig is
Er bestaan vrijwel overal verzekeringen voor. Het gaat erom te bepalen wat u nodig heeft. Vervolgens zoeken we een passende verzekering. Wij weten wat de mogelijkheden zijn en kunnen u adviseren over uw totale verzekeringspakket. Waarbij we natuurlijk letten op passende polisvoorwaarden en scherpe premies.

Belangrijke verzekeringen
Alle volwassenen in Nederland zijn bij wet verplicht om verzekerd te zijn tegen ziektekosten. Als u een auto bezit bent u verplicht om een WAM-verzekering af te sluiten.

Ook zijn er andere noodzakelijke verzekeringen. De belangrijkste verzekeringen zijn:


Wijzigingen doorgeven
Verandert er iets in uw situatie? Bent u verhuisd, heeft u een andere auto gekocht of wilt u uw verzekering aanpassen? Geef dit dan aan ons door.
Dan passen we zo nodig uw verzekeringspakket aan.

Schade?
Heeft u schade? Laat het ons regelen. Vanaf het in kaart brengen van de schadeomvang, de eventuele gevolgschade, het benoemen van experts tot en met de contacten met de betrokken verzekeraars of tegenpartijen. Dat is ons werk. Wij zijn u graag van dienst.

  • “Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorg ervoor dat u goed verzekerd bent. Dat kan u veel ellende besparen”

pluijmadvies.nl

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

070 - 354 87 79
info@pluijmadvies.nl

Volg ons op:

Kunnen wij u helpen?

×

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag: