Ga direct naar de inhoud.

  • Verzeker je huis tegen schade
Deel deze pagina op:

Wonen

Een woonverzekering is een verzamelterm voor een opstalverzekering, een inboedelverzekering en (eventueel aanvullend) een aansprakelijkheidsverzekering. Wij kunnen u advies geven over de juiste woonverzekering met het juiste verzekerde bedrag.

Woonhuis- of opstalverzekering
Met een woonhuis- of opstalverzekering heeft u de garantie dat uw woning na schade altijd in de oorspronkelijke staat hersteld of herbouwd kan worden. Een opstalverzekering heeft betrekking op alles wat vast zit aan het huis en je niet zomaar kunt weghalen zonder te beschadigen. U bent verzekerd tegen schade door ondermeer brand, blikseminslag, storm en inbraak. Maar óók schade door water uit een waterbed, aquarium en dergelijke vallen onder de opstalverzekering.

Voor de vaststelling van de herbouwwaarde (het bedrag dat nodig is om uw huis op dezelfde plek weer op te bouwen zoals het was) kunt u gebruik maken van de herbouwwaardemeter van het Verbond van Verzekeraars.

Inboedel verzekerd
Een inboedelverzekering verzekert alles wat in uw huis staat, wat u op kunt oppakken en mee kunt nemen. Met een inboedelverzekering bent u verzekerd tegen schade door ondermeer brand, inbraak, storm. Ook bederf van levensmiddelen na stroomuitval en diefstal van tuinmeubels uit de tuin worden vergoed.

Voor de vaststelling van uw inboedelwaarde kunt u gebruik maken van de inboedelwaardemeter.

Glasverzekering
Glas is niet altijd standaard meeverzekerd. Hiervoor kunt u een aparte glasverzekering afsluiten of dit apart meeverzekeren op de opstal- of inboedelverzekering.

Eigenaar van een appartement
Bent u eigenaar van een appartement, dan kunt u dat particulier of via de Vereniging van Eigenaren (VvE) verzekeren. Wij kunnen zowel u als de VvE advies geven.

  • “Wij kunnen u advies geven over de juiste woonverzekering met het juiste verzekerde bedrag.”

pluijmadvies.nl

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

070 - 354 87 79
info@pluijmadvies.nl

Volg ons op:

Kunnen wij u helpen?

×

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag: