Ga direct naar de inhoud.

  • Het kan iedereen overkomen
Deel deze pagina op:

Zorg

Iedere Nederlander van 18 jaar en ouder moet verplicht een ziektekostenverzekering afsluiten. Elk jaar tussen half november en eind december kunt u deze verzekering aanpassen. De behoefte aan medische zorg van uw gezinsleden kan veranderen. Een jaarlijkse check van uw ziektekostenverzekering voorkomt dat u komend jaar onverwacht voor (hoge) kosten komt te staan. Overstappen kan elk jaar. Voor 31 december moet uw ziektekostenverzekering voor het volgende jaar zijn geregeld.

Goed of goedkoop
Er zijn tientallen verzekeraars die allemaal vergelijkbare verzekeringen aanbieden. Met wervende reclamecampagnes zullen zij proberen om u te verleiden om de verzekering bij hen af te sluiten. De toverwoorden zijn ‘goedkoop’ en ‘korting’. 

Het aanbod van polissen is groot, de premies en dekkingen verschillen behoorlijk. Wij kennen de zorgmarkt en geven u graag advies over een verzekering die past bij uw behoefte aan medische zorg. 

Zelf vergelijken
Wilt u zelf een vergelijking maken? Maak dan gebruik van de ziektekostenvergelijker. Dit programma biedt een overzicht van verzekeringen die wij voor u kunnen afsluiten. Voor vragen en advies kunt u uiteraard bij ons terecht.

  • “Het kiezen van de juiste zorgverzekering is elk jaar weer een puzzel. Wij helpen u er graag bij.”

pluijmadvies.nl

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

070 - 354 87 79
info@pluijmadvies.nl

Volg ons op:

Kunnen wij u helpen?

×

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag: