Ga direct naar de inhoud.

  • Goed verzekerd bij schade aan anderen
Deel deze pagina op:

Recht

Aansprakelijkheid
Wij adviseren u om altijd een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) af te sluiten. Hiermee bent u verzekerd tegen schade die wordt veroorzaakt door:

  • Uzelf, familieleden of huisgenoten
  • Uw huisdier(en)
  • Uw eigendommen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Uw zoon schopt zijn voetbal door de ruit van de buren, u morst koffie op het nieuwe pak van uw collega of uw hond kwispelt een antieke vaas van het bijzettafeltje van uw schoonmoeder. Als u, uw kind of uw huisdier schade bij een ander veroorzaakt, dan kunnen de kosten hoog oplopen. Met een AVP bent u verzekert tegen aansprakelijkheid voor schade aan personen (letselschade) en aan zaken.

Dat geldt ook voor schade die u niet zelf heeft veroorzaakt, maar wel op u verhaalt kunnen worden. Zoals waterschade bij uw buren, dat is ontstaan doordat in uw huis een waterleiding is gesprongen.

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van deskundig juridisch advies. Een rechtsbijstandverzekering is doorgaans opgebouwd uit verschillende modules. U kunt zelf bepalen voor welke rechtsgebieden u wel en geen dekking wilt.

Meer informatie
Wil u meer weten over de mogelijkheden van deze verzekeringen, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

  • “Ontslag? Letsel? Miskoop? Verzeker uzelf van juridische hulp bij een conflict.”

pluijmadvies.nl

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

070 - 354 87 79
info@pluijmadvies.nl

Volg ons op:

Kunnen wij u helpen?

×

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag: