Ga direct naar de inhoud.

Deel deze pagina op:

Nieuws

Het is weer wintersporttijd!

Gaat u binnenkort op vakantie? Zorg dan dat u goed verzekerd op reis gaat. Het is niet fijn als u tijdens de vakantie er achter komt dat u niet of onvoldoende verzekerd bent.

Lees meer: Het is weer wintersporttijd!

Belastingaangifte 2018 'Makkelijker kunnen we het niet maken'

Heeft u van de belastingdienst een brief ontvangen waarin staat dat u aangifte inkomstenbelasting 2017 moet doen? Geen brief gehad, maar toch aangifte willen of moeten doen?

Lees meer: Belastingaangifte 2018 'Makkelijker kunnen we het niet maken'

Vuurwerk: geniet ervan, maar pas wel op

Het nieuwe jaar komt er aan. Met Oud & Nieuw gaat er traditiegetrouw prachtig vuurwerk de lucht in. Dat is niet geheel zonder risico. Wat kunt u doen om schade door vuurwerk te voorkomen? En wat moet u doen als er toch schade ontstaat?

Lees meer: Vuurwerk: geniet ervan, maar pas wel op

Hypotheek in 2017. Wat gaat er veranderen?

Er staan weer wat wijzigingen voor 2017 in de planning waar huizenkopers rekening mee moeten houden. Elk jaar verandert er wel iets op hypotheekgebied. Al meerdere keren is de regeling van de hypotheekrenteaftrek beperkt. Ook dit jaar is dat weer het geval. Het hebben van 'eigen geld' bij de aankoop van een woning wordt steeds belangrijker.

Lees meer: Hypotheek in 2017. Wat gaat er veranderen?

Uw zorg goed geregeld

Heeft u uw zorgverzekering voor 2017 al geregeld? Met het vergelijkingsprogramma op onze website kunt u snel en gemakkelijk voorwaarden en premies vergelijken en een verzekering afsluiten. Dankzij onze collectieve inkoop kunnen we u voordelige premies aanbieden.

Lees meer: Uw zorg goed geregeld

Slim schenken. Hoe doe je dat?


Wilt u geld schenken aan uw kinderen, kleinkinderen of aan anderen, dan kunt u daar het beste vroeg mee beginnen. Dan kunt u namelijk optimaal gebruik maken van de fiscale mogelijkheden die voor schenkingen gelden. Hoe kunt u het beste geld schenken en waar moet u rekening mee te houden? Wij leggen het graag uit.

Lees meer: Slim schenken. Hoe doe je dat?


Ziektekostenverzekering

Het vergelijkingsprogramma voor de ziektekostenverzekeringen 2017 is weer beschikbaar op onze website. Daarmee kunt u snel en gemakkelijk voorwaarden en premies vergelijken. Dankzij onze collectieve inkoop kunnen we  u voordelige premies aanbieden. Met het programma kunt u zelf gaan vergelijken en afsluiten.

Lees meer: Ziektekostenverzekering

Kind op kamers

Na de zomer vertrekken weer veel jongeren uit huis om als student of werkende het leven zelfstandig aan te gaan. Op kamers in een studentenhuis of in een eigen appartement of huis. De hoogste tijd voor een goed gesprek over geld met uw zoon of dochter en een paar nuttige tips!

Lees meer: Kind op kamers

Eerste hulp bij ongelukken

Pech krijgen kan altijd, daarom is pechhulp een goede aanvulling op uw auto- of motorverzekering. Met pechhulp kunt u rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De verzekering is af te sluiten voor hulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. 

Lees meer: Eerste hulp bij ongelukken

Hoeveel pensioen bouwt u op?

Weet u hoeveel pensioen u krijgt vanaf uw pensioendatum? De meeste Nederlanders houden zich er pas een paar jaren vóór de pensioendatum mee bezig. Dit komt deels doordat pensioenen moeilijk te doorgronden zijn. Jaarlijks ontvangen deelnemers aan pensioenregelingen een overzicht van de opgebouwde rechten, maar hoe moet je dit lezen?

Lees meer: Hoeveel pensioen bouwt u op?

Gratis check of uw hypotheek nog past

De hypotheekrente is op dit moment bijzonder laag. Dat is aantrekkelijk als u van plan bent om uw hypotheek over te sluiten. Loopt uw huidige rentevaste periode binnenkort af? Dan kan het financieel interessant zijn om over te sluiten naar een andere geldverstrekker. U mag ook oversluiten als uw rentevaste periode nog niet is afgelopen. Zo kunt u ook profiteren van de lage rentestand.

Lees meer: Gratis check of uw hypotheek nog past

Vertrouwd en Nieuw

Vertrouwd en nieuw


Pluijm Assurantie is al meer dan 50 jaar een begrip in Den Haag als het gaat om verzekeren. Door de krachten te bundelen met Van Munnen & De Haan hebben we onze dienstverlening uitgebreid. Samen vormen we een ijzersterk team, dat voor alle financiële vraagstukken inzetbaar is. Of het nu gaat om uw verzekeringen, hypotheek, pensioen of andere financiële keuzes. We zetten nu een Pluijm op ons werk. Voortaan heten we: Pluijm Advies.

Lees meer: Vertrouwd en Nieuw

Pagina nummers

pluijmadvies.nl

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

070 - 354 87 79
info@pluijmadvies.nl

Volg ons op:

Kunnen wij u helpen?

×

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag: